Glitters everywhere!

Onze glitter outfit bewaarden we altijd voor de kerstperiode, maar nu mogen we ook eindelijk glitters voor en na kerst dragen! De nieuwe glitter trend zorgt er nu al voor dat ketens als H&M en Zara al verschillende glitter items verkopen. En laten we eerlijk zijn, wat is er nu leuker dan nu al glitters te mogen dragen?!
En als je houdt van een iets uitdagendere look, kun je ook gaan voor glitters op je scheiding. We zagen Miley Cyrus hier al eerder mee en nu is het eigenlijk toch best wel gaaf! Ook als je voor een iets minder opvallende look houdt kan de glitter scheiding net even dat extraatje geven aan je look!

imageimageimage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s