Musthaves van de week

image

Elke week verzamelen we voor jou de leukste budgetproof musthaves. Deze week staat in het teken van de gelanceerde H&M trend AW15 collectie die sinds gisteren in geselecteerde winkels verkrijgbaar is. Dit bikerjack trok onze aandacht, wat oh wat is deze gaaf!

Ook verkoop Wehkamp.nl sinds deze week Topshop, en daar vonden wij dit super leuke spijkerjurkje!

Op interieur gebied kunnen we niet om de Action heen, ook deze week hebben zij weer gave interieur accessoires binnen gekregen zoals deze lamp en kruk.

Als laatste kwam Hema deze week met super leuke cadeau artikelen, zoals de geurkaarsen, geurstokjes en de bodylotion. Bij deze collectie horen ook nog douchegel en handcreme. De laboratorium achtige stijl zorgt ervoor dat deze items perfect passen in een industrial interior, helemaal leuk dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s