De 5 DIY ideeën om je interieur een boost te geven!

Ben je toe aan nieuwe accessoires in je interieur, maar weet je niet hoe je dit wilt gaan doen? Dan heeft Pinterest de uitkomst en om het je iets gemakkelijker te maken hebben wij 5 super leuke DIY ideeën gespot op Pinterest. Ze zijn lekker makkelijk te maken, kosten bijna niets en je geeft je interieur een boost, wat willen we nog meer? 🙂

image

Deze schrijfborden met clip kun je heel makkelijk zelf maken. Door bijvoorbeeld een stuk karton te gebruiken en daarop een clip vast te maken. De clips kun je al voor een paar euro bij Hema kopen. Om de borden af te maken kun je passende lifequotes van Pinterest halen, uitprinten en vastzetten in je bord. Super leuk!

image

Dit simpele idee waarbij je oude blikken gebruikt als bloempotjes is perfect voor als je een balkon hebt. Om de blikjes leuk af te stylen gebruik je een leuk stukje stof, bijvoorbeeld van een oud shirt, en bind je deze om de blikjes heen. Nu nog even aan de muur bevestigen en je hebt zonder kosten te maken een super leuke aankleding van je balkon gecreëerd.

image

Dit is één van de simpelste DIY ideetjes voor je interieur. Je hebt vast nog wel een glazen vaas staan. Door de simpele toevoeging van een ballon met water heb je een net iets apartere vaas. Stem de kleur van de ballon af op je bloemen en het staat prachtig!

image

Letters in je interieur kunnen zorgen voor een persoonlijke touch. Deze letter is heel simpel te maken door een letter uit te snijden in stevig karton, gaatjes voor de lampjes aan 1 kant te maken en hier doorheen bijvoorbeeld kerstlampjes te duwen. Vaak heeft Hema tegen de kersttijd wel bolle kerstlampjes zoals op de foto en klaar is kees 🙂

image

Het laatste DIY idee is ideaal voor op een bureau. Ook bij dit idee wordt er weer gebruik gemaakt van oude blikken. Bevestig de blikken op een stuk hout, geef ze de kleur die het beste past bij jou interieur en je hebt een super origineel en handig opberg plakje voor scharen en pennen!

Bron: Pinterest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s